Безымянный1111

22 червня 2023 року при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів відбулися публічні консультації щодо окремих аспектів здійснення соціального діалогу в Україні.

У заході взяли участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Національної служби посередництва і примирення, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, об’єднань профспілок та організацій роботодавців, наукових установ, громадських організацій. Зокрема, від СПО об’єднань профспілок виступили Шубін Олександр Олександрович, перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови ФПУ, та Тулей Петро Петрович, заступник голови Конфедерації вільних профспілок України.

Безымянный

Під час заходу було обговорено, зокрема, проблемні питання розвитку соціального діалогу в Україні, перспективи перезавантаження чинної моделі соціального діалогу в Україні (у тому числі шляхом залучення представників громадянського суспільства) та зміну підходів до визначення критеріїв репрезентативності його сторін.

Ознайомитися із записом публічних консультацій можна тут.

 photo 2023 06 23 13 23 13

Управління соціального діалогу та колективно-договірного регулювання