1574091102 nspp

З нагоди 25-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення, що відзначається сьогодні – 17 листопада 2023 року, Федерація профспілок України привітала колектив НСПП.

У вітальному листі зазначається:
«За ці роки Служба посіла достойне місце в системі органів державної влади в Україні та напрацювала дієві механізми забезпечення сприятливого соціального клімату та злагоди в суспільстві.
Фахівці Служби постійно працюють над удосконаленням своєї роботи, яка направлена на стабілізацію соціально-трудових відносин, сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).
У нелегкі часи фахівці Служби демонструють надзвичайну відповідальність за долю працівників, стабільність і надійність роботи, яка була б неможливою без належного рівня довіри всіх сторін соціального діалогу, пошуку оптимального балансу інтересів держави, роботодавців, працівників.
Є вагомі підстави стверджувати, що у Служби є достатній запас міцності та цілий арсенал творчих методів і підходів до будь-яких нововведень.
Від щирого серця зичимо колективу Національної служби посередництва і примирення міцного здоров’я, Миру, достатку, сімейного тепла, прихильності долі, наснаги та завзяття, успіхів на професійній Нехай черговий ювілей стане не лише визнанням досягнень Служби, а й точкою відліку нових добрих справ!»

 

Пресцентр ФПУ