logo 123

Вироблення консолідованих, не конфліктних рішень в соціально-трудових сферах, сприяння і контроль за реалізацією таких рішень – цільове завдання тристоронніх органів соціального діалогу - акцентував в. о. Голови ФПУ Григорій Осовий на фаховій дискусії щодо профспілкового бачення модернізації діалогу влади, роботодавців і профспілок. Цей захід проводився в рамках виконання рішення Ради ФПУ стосовно потреби кардинального підвищення результативності роботи тристоронніх органів і соціального діалогу в цілому.

«Стан виконання Конвенцій МОП та доцільність ратифікації нових міжнародних норм в сфері праці, координація роботи проектів технічної допомоги та соціально-економічних національних програм, активна участь у формуванні соціальних аспектів бюджетної політики та громадського контролю за цільовим використанням державних коштів – ці, та багато інших питань потребують вирішення на тристоронній основі» - зазначив заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк, який запропонував концепт модернізації роботи Національної тристоронньої соціально-економічної ради.

Активну участь у дискусії взяли керівник секретаріату НТСЕР Олександр Шубін, заступник керівника секретаріату НТСЕР Олена Степаненко та фахівці управління з питань соціального діалогу.

Дискусію буде продовжено.

Поділитись своїми думками або отримати більш детальну інформацію можна направивши запит на ел. адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Управління з питань соціального діалогу апарату ФПУ