2 consulting 777

 

В.о. Голови Федерації профспілок України Осовий Г.В. надіслав листа Голові Федерації професійних спілок працівників малого та середнього підприємництва України Рою В.Є. такого змісту:

 «Шановний В’ячеславе Євгеновичу! Засвідчую свою повагу та висловлюю надію на подальше тісне співробітництво в розбудові соціального діалогу в країні.

Ваше звернення від 27 березня 2014 року до Федерації профспілок України з пропозицією про скликання зібрання повноважних представників репрезентативних об’єднань профспілок на національному рівні для перерозподілу квот делегування представників до профспілкових сторін органів соціального діалогу на національному рівні відповідно до частини п’ятої статті 9 Закону України «Про соціальний діалог в Україні» розглянуто та підтримано.

За інформацією Національної служби посередництва і примирення на національному рівні свідоцтво про репрезентативність отримали такі всеукраїнські об’єднання профспілок: Федерація профспілок України, Федерація профспілок транспортників України, Конфедерація вільних профспілок України, Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок, Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність», Федерація професійних спілок працівників малого та середнього підприємництва України.

Федерація профспілок України звернулася до керівництва зазначених профоб’єднань з проханням розглянути Вашу пропозицію стосовно проведення зазначеного зібрання для встановлення квот делегування своїх представників до профспілкових сторін органів соціального діалогу на національному рівні та поінформувати про прийняте рішення до 4 квітня цього року.

Після отримання підтвердження будуть проведені відповідні консультації про дату, місце проведення та представництво всеукраїнських профоб’єднань.»

 

Управління з питань соціального діалогу ФПУ