20140826 150345

 

26 серпня ц.р. відбулось зібрання повноважних представників Федерації профспілок України, Федерації профспілок транспортників України, Конфедерації вільних профспілок України, Об'єднання Всеукраїнських автономних профспілок, Об'єднання всеукраїнських профспілок і профоб'єднань «Єдність» та Федерації профспілок малого і середнього підприємництва України       для     перерозподілу     квот     в      правлінні Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

У засідання взяли участь Голова ФПУ Григорій Осовий, заступник Голови ФПУ, Голова Правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття Сергій Кондрюк, в.о. керівника управління з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення апарату ФПУ Володимир Максимчук, керівник управління з питань соціального діалогу Валентина Приходько.

Результатом обговорення стало рішення про представництво профспілок в правлінні Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування з безробіття в кількості 15 осіб, з яких 10 – від ФПУ як наймасовішого профоб’єднання (8,5 млн. членів) та по 1 від інших 5 репрезентативних профоб’єднань, що входять до СПО профспілок - ФПТУ, КВПУ, ОВАП, Об'єднанням «Єдність» та ФПМСПУ.

 

20140826 150315

 

ІАЦ