КН

 

Перший заступник голови Спільного представницького органу об’єднань профспілок, заступник голови Федерації профспілок України Сергій Кондрюк направив листа на адресу заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України - керівника апарату Юлії Клименко.

У листі зокрема говориться:

«Шановна Юлія Леонідівна!

Відповідно до домовленостей під час нашої з Вами зустрічі 3 червня пропонуємо наступне.

1. Провести тематичні екпертно-громадські обговорення з таких питань: - Ринок праці – кризове регулювання та посткризовий розвиток в контексті євроінтеграції

- Держзакупівлі – гармонізація правил СОТ, потреби захисту вітчизняних виробників та впровадження окремого соціального параграфу - Управління держпідприємствами та новий етап приватизації – цілі та очікування

- Нова індустріалізація чи деіндустріалізація – виклики для української промисловості та державна стратегія

- Експортна політика – можливості та перспективи Просимо проінформувати про можливий календарний план проведення цих обговорень та контактних осіб для співучасті у підготовці цих заходів.

 

КН1

 

2. Сформувати консультативно-дорадчі галузеві тристоронні соціально-економічні ради (відповідно до Закону про соціальний діалог)

- у сфері промисловості,

– у сфері торгівлі.

3. Видати наказ по Міністерству про формування і проведення переговорів з профспілками та роботодавцями з укладення колективної міжгалузевої угоди (відповідно до Закону про колективні договори та угоди) Будемо вдячні за інформування про прийняті Вами рішення.

Відповідь та наступну інформацію просимо надсилати на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , моб. тел. 050 311 30 68

З повагою,

Перший заступник голови Спільного представницького органу об’єднань профспілок, заступник голови Федерації профспілок України Сергій КОНДРЮК»

 

ІАЦ