РАДА

 

Перший заступник Голови Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських обєднань профспілок Сергій Кондрюк від імені СПО обєднань профспілок звернувся з листом до Голови ВР України Володимира Гройсмана.

У зверненні висловлюються повага і вдячність спікеру парламенту за «сприяння організації зустрічей профспілкових представників з лідерами парламентських фракцій і груп, а також особисту участь в узгодженні позицій щодо прийняття соціально важливих законопроектів реєстр. №№ 2883, 2682, 2698, 2835, 2245, 2238».

У листі також зазначається: «Враховуючи, що профільними Комітетами вказані законопроекти в основному підтримуються, а також зважаючи на важливість прийняття вказаних законів для врахування їх норм під час розробки проекту Державного бюджету України на 2016 рік, та досягнути домовленості, просимо, шановний Володимир Борисович, Вашого особистого сприяння у внесенні цих законопроектів на розгляд найближчого засідання Верховної Ради України та в організації зустрічей представників Спільного представницького органу об’єднань профспілок з керівниками усіх депутатських фракцій і груп для узгодження необхідних процедур».

 

Прес-центр ФПУ