5dc54e3f1f0f5025435254

Шановна українська культурно-мистецька родина!

Щиросердно вітаю кожного з вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, який відзначається разом із Днем української писемності та мови.

Національна культура має давні коріння, її цінності неповторні. Українцям є чим пишатися, а культурне різноманіття й можливості творчого потенціалу нашої держави практично невичерпні. Саме працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаєморозуміння у суспільстві, об'єднувати українців навколо спільних цінностей та ідеалів.

Не зважаючи на досить непростий час і виклики, що сьогодні постали перед сферою культури, всі ви своєю самовідданою працею та силою духу засвідчуєте повагу й любов до животворних джерел народного мистецтва, звеличуєте рідну Україну, примножуєте її творчі досягнення та духовні скарби.

Низький уклін вам за цю найблагороднішу справу!

Окремо хочу подякувати кожному профспілковому активісту, хто поза своєю роботою, віддаючи сили та частку власної душі, знаходить час принципово й гідно відстоювати трудові права працівників культури та підвищувати їх соціальний статус.

Тож, нехай старання ваші й надалі сіють зерна добра в серця спілчан та збагачують золоту криницю духовності українського народу.

Бажаю усім вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться усі Ваші життєві плани та надії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, людського спілкування і життєвих перемог.

З глибокою повагою,

Голова Профспілки працівників культури України

Людмила Перелигіна