Б1 

Урочисто, святково і одночасно у діловій атмосфері зустріли спілчани 30-річчя утворення Української федерації профспілкових організацій – профспілки працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій  та установ. .Підбити підсумки діяльності, обговорити перспективні плани та завдання зібралися 10 лютого члени Правління УФПО.  

Б2

На початку засідання, на якому головував Голова УФПО Вацлав Янчевський, було зачитано вітання Голови Федерації профспілок України Григорія Осового. Від імені ФПУ він привітав спілчан з нагоди 30-річчя утворення УФПО та побажав їм міцного здоров’я, миру та добробуту, успіхів у праці на благо українського народу.     

Заступник Голови УФПО Олександр Крисюк нагадав про ті часи, коли було створено це профоб’єднання, проінформував присутніх про славний та плідний його шлях. УФПО, об’єднуючи 52 членські організації, протягом усього періоду незалежності координує спільні колективні дії, сприяє консолідації профспілкового руху, соціально-економічному захисту прав та інтересів членів профспілки.

Б3

Діяльність профоб’єднання завжди була спрямована на розвиток соціального діалогу, організацію навчання і підвищення кваліфікації профспілкових кадрів та активу, взаємодію з міжнародними профцентрами.

Було зазначено, що тільки спільна боротьба сприятиме єдності профспілкового руху, утвердженню справедливості в суспільстві, добра та поваги до людини праці, становленню сильної соціальної і правової України.

Б4

         Тільки консолідація зусиль всіх гілок влади, бізнесу, профспілок, всіх складових громадянського суспільства може стати запорукою успіху.

          Під час засідання відбулися дуже приємні події для ряду спілчан. Вони отримали грамоти УФПО, а заввідділом організаційної роботи Ольга Глушко – найвищу профспілкову нагороду – Нагрудний знак ФПУ «Заслужений працівник профспілок України».

Б11

         Вітаємо спілчан зі святом та бажаємо їм нових досягнень у справі ефективного захисту законних прав та інтересів людини праці!

Б6

Прес-центр ФПУ