а12

У Навчально-методичному центрі ПМГУ (м. Дніпро) відбулося засідання Президії Центральної ради Профспілки металургів і гірників України. Відкрив засідання голова ЦР ПМГУ О.Рябко. Він виступив з інформацією щодо обрання делегатів VIII З’їзду Федерації профспілок України від ПМГУ та делегування представників ПМГУ до нового складу Ради та Президії ФПУ.

Про стан заборгованості із заробітної плати на підприємствах ГМК України та діях ПМГУ з вирішення цієї проблеми розповів заступник Голови ПМГУ Б.Оверковський.

Члени Президії розглянули підсумки правозахисної роботи за 2020 рік (доповідала головний правовий інспектор праці О.Зубець, обговорили статистику профспілкового членства в ПМГУ станом на 1 січня 2021 року (доповідав керівник відділу внутрішньопрофспілкової роботи В.Чумаченко).

Перший заступник Голови ПМГУ В.Гавриленко у своєму виступі порушив питання скликання та порядок проведення III пленуму Центральної Ради ПМГУ.

В ході засідання члени Президії також обговорили низку організаційних питань, з яких були прийняті відповідні постанови.

Профспілка металургів і гірників України