20210427 101851

27 квітня 2021 року у форматі відеоконференції за допомогою платформи ZOOM відбулося засідання Президії, яке провів Голова Київської міськпрофради Валентин Мельник.


На порядку денному розглянуто низку важливих питань, за результатами обговорень яких схвалені Постанови Президії, зокрема:
1. З нагоди щорічного відзначення 28 квітня Всесвітнього Дня охорони праці, схвалено Заяву Київської міськпрофради та План заходів з відзначення на підприємствах, в установах та організаціях м. Києва Дня охорони праці в Україні у 2021 році.2. У зв’язку з продовженням владою наступу на трудові та соціально-економічні права людини праці, та з нагоди відзначення 1 Травня Дня праці, схвалено Звернення Президії Київської міськпрофради до депутатських фракцій Київради та позафракційних депутатів - мажоритарників м. Києва щодо вжиття ними відповідних заходів задля недопущення впровадження рабської праці та знищення профспілкового руху в Україні.

3. Про стратегію використання спільного майнового комплексу Київської міськпрофради.
4. Про підтримку непрацюючих ветеранів профспілкового руху в період дії карантину в Україні.
5. Членські організації поінформовано щодо проведеної роботи задля недопущення прийняття законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації функцій Фонду соціального страхування України», який спрямований на звуження прав застрахованих осіб, збільшення навантаження на роботодавців тощо.

Детальніше

 

Київська міськпрофрада