FB IMG 1628852797283

З нагоди Міжнародного Дня Молоді - 12 серпня – у Чернігові за ініціативи Молодіжної Ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області відбулася зустріч з молоддю про політику "СКАЖИ СВОЄ СЛОВО".

Захід був організований Молодіжною Радою при Чернігівському міському голові та Чернігівським обласним молодіжним центром. У ньому взяли участь молоді активісти, в т.ч. профспілкові, представники місцевої виконавчої влади,  депутати Чернігівської обласної ради та народний депутат України Сергій Гривко.

Під час зустрічі учасники мали змогу обговорити актуальні питання молодіжної політики в Чернігові та області.

FB IMG 1628852899925

 Дискусії були присвячені таким темам:

- Молодіжне безробіття та міграція молоді, спікер Алла Холодницька, доцентка кафедри управління персоналом НУ "Чернігівська Політехніка";

- Розвиток молодіжної інфраструктури, спікери Ірина Сімонова, директорка Чернігівського обласного молодіжного центру та Людмила Довгоброд, завідувачка Відділу соціально-профілактичної роботи - ВСПР;

- Можливості для молоді міста та регіону, спікер Валерій Семенець, заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради;

- Молодіжне підприємництво та можливості для молоді, спікер Юлія Дарницька, директорка Агенції регіонального розвитку та Людмила Ремньова, професорка, завідувачка кафедри управління персоналом та економіки праці НУ "Чернігівська політехніка".

FB IMG 1628852846243

За словами Людмили Ніценко, голови Молодіжної ради Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, такі заходи є вкрай важливими, оскільки молодь, в сучасних умовах, не абияк потребує всебічної підтримки, а молодіжна політика має стати одним із пріоритетних напрямків розвитку в нашій державі.

«Необхідно взрощувати таке молоде покоління, яке в подальшому стане рушійною силою для позитивних змін в країні», - зазначила Людмила під час відкриття заходу.

За результатами зустрічі були підготовані рекомендації до органів місцевої влади та місцевого самоврядування щодо шляхів вирішення питань, обголених під час зустрічі.

  FB IMG 1628852802380

FB IMG 1628852867218

Федерація профспілкових організацій
Чернігівської області