IMG 29d8bce0399200f7e 76

Наприкінці серпня ц.р. відбулось чергове розширене засідання Президії Київської обласної організації Профспілки працівників харчової та переробної промисловості України.

На ньому було розглянуто низку актуальних для Профспілки питань. Заслухано Звіт про виконання бюджету організації за  I  півріччя 2021 року. Під час обговорення зазначеного питання наголошувалось, що всі показники бюджету виконані. Підприємства галузі не мають заборгованості по виплаті заробітної плати а профспілкові внески перераховуються щомісячно і в  повному обсязі.

Наступним питанням порядку денного заслухано і обговорено звіт профкому  Акціонерного товариства «ГОРОДИЩЕ-ПУСТОВАРІВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД»: «Про роботу профкому підприємства по контролю за дотриманням законодавства з охорони праці».

Йшлося про те, що декілька років назад на цьому підприємстві були  нещасні  випадки зі смертельним наслідком. На сьогодні завдяки спільним зусиллям адміністрації і профкому стан охорони праці та профілактика виробничого травматизму тут значно покращився.

maxresdefault 060921

Представники  обласної профспілкової організації Профспілки працівників харчової та переробної промисловості разом з громадським інспектором з охорони праці вивчили стан охорони праці безпосередньо на цукрозаводі, провели зустріч з керівником підприємства та довели до його відома про виявлені недоліки та порушення вимог охорони праці.

Профком заводу взяв під суворий контроль усунення виявлених порушень, для чого запланував заслуховувати на своїх засіданнях керівників підрозділів з цих питань.

У ході обговорення зазначеного питання голови профкомів обмінялись власним досвідом роботи із охорони праці.

Члени Президії також провели навчання з актуальних питань правової роботи.

Київська обласна профспілкова

організація працівників харчової та переробної

промисловості