DSC 1752

На засідання були запрошені представники  вищих начальних закладів міста Вінниці та області, керівники організацій та установ, де діють творчі колективи профспілок, керівники народних та зразкових колективів, керівники закладів культури, ветерани та молодь.

 В заході взяли участь Микола Колесник - Голова ФПО, Тетяна Побережна – перший заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників культури, голова Атестаційної комісії ФПО та Світлана Анпольська – заступник Голови ФПО, директор підприємства  ФПО Профспілкове.

  Микола Колесник – Голова Федерації профспілок області ознайомив учасників з сьогоденням профспілок, проблемами  профспілкового руху та завданнями, які стоять перед профспілками.

Тетяна Побережна   зупинилась на перебігу атестації народних та зразкових аматорських колективів профспілок та проаналізувала підсумки атестації. Вона відмітила, що цьогорічна атестація творчих колективів проходила в незвичних умовах і стала своєрідним екзаменом на зрілість для керівників і колективів на право носити високі звання.  І в котре  засвідчила, що аматорські колективи підприємств, установ та організацій були, є і будуть ще не один десяток років гордістю профспілок Вінниччини.

Наприкінці заходу Микола Колесник і Тетяна Побережна вручили Свідоцтва про підтвердження звань народний - 62 колективам та зразковий” – 25 аматорським колективам профспілок.

Почесними грамотами  та Подяками ФПО нагороджені керівники вищих навчальних закладів м.Вінниці та області різних рівнів акредитації, керівники навчальних закладів загальної середньої освіти, керівники творчих аматорських колективів та ветерани.

DSC 1812

 Пресцентр Федерації порфспілок України