20210917 125213

17 вересня у місті Черкаси зібралися молоді, креативні та амбітні члени Молодіжної ради обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери України.

Під час спілкування з молоддю голова Черкаської  обласної ради Профспілки Наталія Дутко закликала молодь проявляти активність і брати участь у всіх профспілкових заходах, розповіла про нововведення у сфері законодавства та про плани профспілок на найближчий час. Наталія Георгіївна зазначила, що Молодіжна рада відіграє важливу роль у діяльності профспілок і у процесі розбудови відкритого, демократичного та консолідованого суспільства.

На засіданні було розглянуто та обговорено низку важливих питань щодо плану роботи, обрання голови Молодіжної ради та змін у її складі.

Молодіжною радою було прийнято рішення про оновлення свого складу та затвердження в кількості 7 осіб.

Відповідно до одноголосного рішення новообраною головою Молодіжної ради обласної організації Профспілки стала Інна Заїченко.

Під час засідання молодь розглянула питання проведення оздоровлення спілчан влітку 2021 року, проблеми і перспективи діяльності первинних організацій, а також заходи, що проводилися та планує провести молодь в своїх колективах. Учасники засідання обговорили акцію протесту профспілок у м. Києві, що відбудеться 7 жовтня.

На завершення заходу для молоді було проведено майстер клас членом Молодіжної ради Нелею Парфентьєвою із виготовлення смачних букетів.

Валентина ДАНИК

Головний спеціаліст апарату  Черкаської обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери