P1190597

Відбулося засідання президії Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський), на якому розглянуто цілий ряд питань.

Заслухано інформацію про підсумки оздоровлення дітей та підлітків і участі у Всеукраїнському огляді на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року. Загалом на дитяче оздоровлення використано майже 5 мільйонів гривень, у тому числі  з профспілкового бюджету – 2,7 млн. грн.

У прийнятій постанові відзначено належну організаційно-фінансову роботу під час оздоровчого сезону обласних організацій профспілок працівників освіти і науки (Тетяна Повханич), охорони здоров’я (Володимир Турок),  культури (Наталія Товтин), Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» (Ганна Кучак).

Підтримано пропозиції обласної оздоровчої комісії щодо нагородження Федерацією профспілок України в номінаціях Всеукраїнського огляду: «Кращий заклад оздоровлення та відпочину дітей», «Здорові діти – майбутнє країни», «Золоте літо».

На засіданні президії розглянуто також питання «Про створення Молодіжної ради Закарпатської обласної ради профспілок», «Про проведення передплати на профспілкові видання «Профінформу» на 2022 рік», «Про підсумки навчання профспілкових працівників і активу у 2020-2021 навчальному році та завдання на 2021-2022 роки».

Затверджено новий склад фахівців Центру безоплатної правової допомоги, заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю, регламент роботи президії облпрофради тощо.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови облпрофради Івана Зелінського, президія прийняла постанову про участь у Всеукраїнській попереджувальній акції   профспілок 7 жовтня у місті Києві.

 P1190598

Сергій Баранчиков, прес-центр Закарпатської облпрофради