КАЗ

Понад 500 працівників ДП «Красилівський агрегатний завод», що на Хмельниччині, отримали понад 6 млн. грн. «заборгованих» коштів по частковому безробіттю на період карантину. 

Свого часу, дізнавшись про скрутну ситуацію, яка виникла на заводі, Голова Федерації профспілок Хмельницької області Олег Сковородніков і директор обласного центру зайнятості Сергій Черешня неодноразово зустрічалися з представниками трудового колективу, відпрацювали спільні дії. ФП області протягом липня-серпня поточного року направила 20 звернень до народних депутатів України, ФПУ, Кабміну, Правлінню фонду соціального страхування на випадок безробіття та до міністерств з метою погашення цієї заборгованості.

Завдяки об’єднанню зусиль і непохитній принциповій позиції директора підприємства Олександра Процюка, голови профкому Миколи Галиша вдалося досягти позитивного результату.

Належні працівникам кошти 2 листопада надійшли на їхні карткові рахунки.

Післямова. Дирекція заводу (директор Процюк О.Ф.), профспілковий комітет (голова – Галиш М.І.) висловлюють щиру подяку Голові Федерації профспілок Хмельницької області Олегу Сковороднікову, директору обласного центру зайнятості Сергію Черешні за підтримку та проведену роботу, яка завершилася повним успіхом.

Федерація профспілок області дякує за підтримку, розуміння та практичну допомогу у вирішенні питання виплати заборгованості заводчанам заступникам голови ФПУ Василю Андреєву, Олександру Шубіну, директору обласного центру зайнятості Сергію Черешні, народним депутатам України, які долучилися до розв’язання проблеми.

Інформаційно-аналітичний відділ Федерації профспілок Хмельницької області.