P1018077

Президія Київської обласної ради профспілок, розглянувши підсумки Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2021 року, визнала, що оздоровча кампанія 2021 року на Київщині проведена успішно.

У Постанові Президії КОРПС оздоровлення дітей визнано одним із важливих напрямів діяльності профспілок, що є важливим аргументом мотивації профспілкового членства.

Головним завданням членських організацій Київської обласної ради профспілок на 2022 рік у сфері дитячого оздоровлення визначено посилення роботи із соціальними партнерами задля збільшення асигнувань на оздоровчу роботу з дітьми.

Членським організаціям облпрофради Постановою Президії КОРПС рекомендовано:

-   на основі аналізу підсумків дитячої оздоровчої кампанії 2021 року розробити та здійснити заходи, спрямовані на своєчасну підготовку та якісне проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році;

-    взяти участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2022 року. Про підсумки участі в огляді інформувати облпрофраду до 15 вересня 2022 року;

-    вишукати можливості морального та матеріального заохочення кращих організаторів дитячого оздоровлення.

За активну роботу з оздоровлення дітей, вагомий особистий внесок в організацію дитячої оздоровчої кампанії у 2021 році та участь у Всеукраїнському огляді роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей вирішено нагородити Грамотами Київської обласної ради профспілок та Подякою Голови Київської обласної ради профспілок керівників первинок низки підприємств.

За досягнення високих результатів у Всеукраїнському огляді роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей у 2021 році перед Федерацією профспілок України буде порушено питання про відзначення та нагородження профспілкових організацій підприємств області Почесною грамотою ФПУ в номінації «Здорові діти - майбутнє країни»,  Дипломом ФПУ в номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку», а також Почесною грамотою ФПУ та Подякою Голови ФПУ в номінації « Золоте літо».

Київська обласна рада профспілок