msg1166485129 27129

28 грудня, напередодні Нового року відбулося урочисте засідання Президії Сумської обласної ради професійних спілок під час якої було підведено підсумки роботи за 2021 рік а також вручені нагороди переможцям Всеукраїнського огляду профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2021 року.

Звертаючись до присутніх Голова облпрофради Тетяна ЄВДОКИМОВА подякувала профспілковим лідерам Сумщини за позитивні досягнення та побажала плідної праці і розвитку в наступаючому 2022 році. Дипломомами, Почесними грамотами та Подяками за високі показники в організації оздоровлення було нагороджено: голову обласної профспілкової організації охорони здоров'я України Коткова Володимира Вікторовича, голову Шосткинської міської організації профспілки працівників держустанов України Сокульску Ольгу Федорівну, голову первинної профспілкової організацію ТОВ Агрофірма «Вікторія» Онищенко Надію Сергіївну , Нікітіну Ірину Олександрівну - голову Шосткинської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, трудові колективи дитячих оздоровчих таборів "Сонячний" ПАТ "Насосенергомаш" та "Зоряний" КП "Шляхрембуд".

А привітати профспілковців традиційно завітав творчий колектив Палацу культури ПАТ "Сумихімпром" на чолі з директором Тетяною ШУЛІКОВОЮ, які створили присутнім неперевершений святковий настрій!

msg1166485129 27131

Андрій ТКАЧЕНКО -
відповідальний за інформаційну роботу облпрофради