изображение viber 2022 08 30 12 19 43 313

        30.08.2022 в Будинку київських профспілок у режимі відеоконференції за допомогою платформи ZOOM відбулося засідання Президії, яке провела виконувачка обов’язків голови Київської міськпрофради Тетяна ОРИСЕНКО.

 

           На порядку денному розглянуто та обговорено питання:

          1. Про підведення підсумків оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2022 року.

           2. Про проведену роботу спільно з благодійними організаціями щодо підтримки та надання допомоги постраждалим від військової агресії росії членам профспілок, ДЮСШ, ветеранам профспілкового руху  Київської міськпрофради.  

                       В.о. голови Київської міськпрофради Тетяна Орисенко поінформувала щодо найближчих запланованих заходів за участі сторін соціального діалогу, проведену роботу із благодійними організаціями та у складі Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги, проведену роботу Молодіжною Радою, про  роботу КС «Профспілкова скарбниця».

      Також обговорювалася низка інших питань, зокрема, щодо планів оздоровлення та відпочинку дітей на осінніх канікулах, подальшу підтримку і надання благодійної допомоги постраждалим спілчанам Київської міськпрофради, посилення роботи з надання правової допомоги, збір інформації від членських організацій про їх роботу для випуску до кінця року Газети Київських профспілок тощо. 

 

                              Відділ з соціально-економічних відносин

                              та соціального діалогу