den fiz

 

Шановні колеги та друзі!

 

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників сфери фізичної культури і спорту,  тренерів, спортсменів, ветеранів спорту та прихильників здорового способу життя з нагоди Дня фізичної культури і спорту України – свята здоров'я, молодості, мужності та краси.

Україна завжди славилася сузірʼям фізично загартованих і талановитих людей, які прикрашають найвищі сходинки спортивних пʼєдесталів світу.

Сьогодні, у надскладний для України воєнний час, наша спортивна спільнота демонструє свою майстерність не тільки на стадіонах і у спортивних залах, а захищає державу зі зброєю в руках, допомагає волонтерською діяльністю фронту та потерпілим від збройної російської агресії.

Ми вдячні всім спортсменам за успішні виступи на європейській та світовій арені у непростий для нашої скривавленої країни час. Нехай їх приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту в усіх містах та селах, взірцем для юних українців. Адже, саме загартовані, фізично могутні, патріотично виховані люди є надійною опорою та запорукою нашої перемоги у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність.

У цей святковий день бажаю всім Вам надміцного здоров'я, фізичного гарту, підкорення нових спортивних вершин та довгоочікуваного миру.

З повагою до кожного,

Голова Профспілки працівників

культури України  Людмила Перелигіна