309575348 810135923752820 3086542618182607404 n
Голова Федерації профспілок області Микола Шершун відвідав 30 вересня профспілковий санаторій «Горинь» у якому з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну проживають вимушені переселенці зі Сходу нашої країни.

У закладі, триває заміна вікон та реконструкція кімнат у спальному корпусі. Роботи проводяться за кошти благодійної організації Corus International (США), яка із самого початку війни росії проти України співпрацює з ФПУ та ФПО, допомагаючи постраждалим від бойових дій українцям та внутрішньо переміщеним особам.
Голова ФПО оцінив обсяги зробленої роботи, поспілкувався з мешканцями – вимушеними переселенцями. Запевнивши їх, що профспілки, спільно з небайдужими людьми та донорськими організаціями, готові й надалі надавати посильну допомогу, але було б добре заручитись ще і підтримкою держави.
Робота тут, як бачили – кипить! За словами, директорки Лариси Шишковської, прагнуть завершити її до холодів. Демонтаж проводять самостійно, фірма підрядник займається лише встановленням енергозберігаючих склопакетів на заміну старих.
Ремонтуючи корпуси не забувають у санаторії і про благоустрій території. Новенькі добротні лавочки та зручна гойдалка з’явилися тут зовсім нещодавно, та вже слугують мешканцям санаторію.

309647174 810136050419474 3585387004380503214 n