315643223 511148184385059 5261718384419250458 n
З перших днів війни колектив Рівненської АЕС та профспілковий комітет електростанції зайняли активну позицію в допомозі нашим захисникам. Нещодавно профспілка станції закупила та передала одному з підрозділів Національній гвардії України ноутбук, п’ять планшетів та п’ятнадцять лазерних указок. Ці технічні засоби допоможуть нацгвардійцям ще ефективніше виконувати покладені на них завдання. Також на потреби нацгвардійців передали маскувальні костюми і сітки, які з великою турботою та натхненням сплели працівниці РАЕС.
 
Після широкомасштабного вторгнення росії обсяг завдань підрозділів Національної гвардії України, які виконують завдання в нашому регіоні, в тому числі забезпечують захист Рівненської АЕС, зріс у рази. В умовах війни оборона стратегічного ядерного об’єкта — це завдання особливого значення. Завдяки налагодженій комунікації і співпраці військової частини НГУ та адміністрації й профспілки Рівненської АЕС матеріально-технічне забезпечення та підготовка особових складів покращилися.
 
За словами представника військової частини НГУ, у сучасному світі гаджети стали невіддільною складовою сучасного озброєння. Вони дозволяють визначити точне місце знаходження засобів спостереження, зброї та техніки противника. Це безперечно підвищує ймовірність його ураження вогневими засобами.
«Допомагати і не зупинятися — це наш девіз, — коментує голова профкому РАЕС Іван Мельник. — Кожного дня спільними зусиллями з колективом Рівненської АЕС ми наближаємо Перемогу».