dsc 0066 

21 грудня 2022 року у Дніпропетровському обласному центрі зайнятості пройшли урочисті збори з нагоди професійного свята – 32-ої річниці створення Державної служби зайнятості.

До заходу долучились голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, голова обласної профспілкової організації працівників державних установ Зінаїда Бедринець, голова Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв та керівник Центру працевлаштування ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Катерина Зіганшина.

Відкрила та вела урочисте засідання директорка Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова. В своєму виступі вона подякувала колективу за сумлінну працю, вагомі здобутки, відданість справі та високий професіоналізм.

«Головне у роботі служби зайнятості сьогодні – це її працівники. Саме велика команда однодумців може знайти роботу кожному українцеві та підібрати персонал кожному роботодавцеві! У непростих умовах сьогодення ми активно працюємо над вирішенням проблем ринку праці, чим сприяємо досягнення соціальної рівноваги у суспільстві», - акцентувала вона.

Присутні соціальні партнери приєдналися до привітань з нагоди професійного свята.

«Впевнений, що кожний  працівник служби зайнятості пишається тим, що віддає частинку своєї душі, знання, вміння та навички вирішенню соціальних проблем людей. І надзвичайно важливо те, що наш обласний центр зайнятості кращий в державі», - акцентував увагу присутніх очільник облпрофоб’єднання Віталій Дубіль.

Після офіційного вітання було відзначено кращих працівників Почесними грамотами й Подяками Державного центру зайнятості, Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок та Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини.

dsc 3251

                                                                  Прес-центр Дніпропетровського

                                                                  облпрофоб’єднання