423c23827096d15f6a3f90fd1a691b32 L

За ініціативи голови Молодіжної ради  обласної організації профспілки працівників радіоелектроніки  та машинобудування Євгена Шевчука, відбувся семінар-тренінг для  членів Молодіжної ради ФПО на тему: “Надання першої домедичної допомоги в надзвичайних ситуаціях”,  для  проведення якого були запрошені  інструктори обласної організації Червоного Хреста  України.

 

В роботі семінару взяв участь  Микола Колесник – Голова Федерації профспілок області, який привітав  членів Молодіжної ради з новим 2023 роком – роком Перемоги України  у війні та наголосив на актуальності питання,  винесеного на семінар-тренінг.

Інструктори загону швидкого реагування обласної організації  Червоного Хреста Юрій Марценюк та Володимир Кузик  на практиці показали способи надання  домедичної допомоги  в надзвичайних ситуаціях. З презентацією зустрічі  з шведськими колегами Fackförbundet ST, яка  проходила в рамках закінчення десятилітнього проекту між Профспілкою працівників державних установ України та профспілками Швеції виступила Лідія Колісниченко - Голова Молодіжної ради обласної організації профспілки працівників державних установ України.

Світлана Анпольська – заступник Голови ФПО, підводячи підсумки семінару-тренінгу, подякувала присутнім  за активність та відмітила, що сьогодні кожен член Молодіжної ради  хоче бути корисним Україні, бути відчутною підтримкою захисникам і один одному.

 

Детальніше

 

Федерація профспілок Вінницької області

http://vinfpo.org.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=888