20230517 111055 1

Чим живе та що турбує молодь у воєнний час, як працюють Молодіжні ради на підприємствах та чи взаємодіють вони з профспілковими організаціями – ці та інші питання обговорювались  на засіданні Молодіжної ради Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок, яке відбулося 17 травня в Будинку профспілок.

 

Відкриваючи захід, голова облпрофцентру Анатолій Яловий розповів про те, над чим зараз працює облпрофоб’єднання та акцентував увагу на нинішній ролі молодих профактивістів та членів профспілок у пожвавленні профспілкової діяльності задля відновлення виробництва, посилення соціального захисту трудящих та допомоги нашим Збройним Силам.

  Голова Молодіжної ради облпрофоб’єднання Валерій Сахарчук та члени ради, які представляють провідні галузі економіки та бюджетної сфери, поділились своїм досвідом роботи, запропонували зосередитись на конкретних напрямах, зокрема, для більшого залучення хлопців і дівчат до профспілкових справ, організації їх навчання та ін.  

     На засіданні також було презентовано соціальні проєкти діяльності компанії «Biopharma plazma Дніпро» з підтримки донорства (для допомоги армії, дитячим медичним закладам та ін.), до яких можуть залучитись й Молодіжні ради.

IMG 17e00646944d55113fe89b7d7a97c673 V    

 Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання

http://www.doop.dp.ua/news/865-znajti-svoe-mistse