P30517 160140 02719

Засідання Молодіжної ради Кіровоградської ФПО було незвичним. Її члени змінили місце зустрічі і провели його у Кропивницькому фаховому коледжі харчування і торгівлі.

 

Дякуючи колективу закладу, зокрема директору Тетяні Барні, голові профкому викладачів Інні Щербак та голові студпрофкому Наталії Бірзул, захід пройшов на одному диханні у гарній обстановці. З першого кроку членів ради зустрічали та супроводжували гостинні студенти. Приємно здивували господарі також солодким столом, оформленим у патріотичному стилі. На продовження було засідання теж на патріотичну тематику.
Гостинно привітала присутніх Тетяна Барна: «Ми завжди раді зустрічати молодь, сприяти тому, щоб молодь розвивалася, аби у неї були перспективи і, головне – бажання змінювати щось на краще в нашій державі. На жаль, сьогодні непроста ситуація в країні, але молодь настільки активна, проявила себе з позитивного боку, що ми вирішили: продовжуємо навчатися і розвиватися. Бажаю, щоб такі зустрічі були частими і ви ділилися творчими задумами, щоб у вас були мрії».Директорка ознайомила присутніх з історією коледжу, якому виповнилося 55 років.

 

Детальніше: http://www.fpo.kr.ua/