pasted image 0

Голова ФПУ Григорій Осовий привітав Галину Третьякову з обранням на посаду Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів:

Шановна Галино Миколаївно!

Прийміть щирі вітання від імені Федерації профспілок України – найбільшого громадського об’єднання, яке представляє інтереси понад 5 мільйонів працівників усіх секторів економіки та сфер суспільного життя, з обранням Вас головою Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Переконані, що висловлена Вам довіра буде реалізована через забезпечення гарантованих Конституцією України соціальних прав і свобод громадян шляхом задоволення законних інтересів та потреб у сфері трудової діяльності, соціального захисту, охорони здоров'я і реабілітації ветеранів.

Розраховуємо, що Ваша діяльність на цій високій посаді сприятиме нашій плідній співпраці щодо законодавчого забезпечення реалізації реформ, спрямованих на кардинальне покращення рівня життя кожного українця, соціальний захист законних прав та інтересів людини праці.

Федерація профспілок України висловлює готовність надавати всебічну підтримку, брати участь у роботі очолюваного Вами Комітету, вносити пропозиції з ключових питань соціальної та трудової політики, ретельно і професійно аналізувати законодавчі ініціативи, оперативно забезпечувати їх обговорення у трудових колективах на місцях, в галузевих і територіальних профспілкових організаціях усіх регіонів країни.

Бажаємо Вам, шановна Галино Миколаївно, а також членам парламентського Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів міцного здоров’я, наснаги та сил у забезпеченні зміцнення України і покращення добробуту її громадян.

З повагою

Голова Федерації профспілок України                       Григорій Осовий