administracia-11

 

Відбулася робоча зустріч Президента України Петра Порошенка з Головою ФПУ, Співголовою НТСЕР Григорієм Осовим, заступником Голови ФПУ Володимиром Саєнком і представником профспілок України у парламенті Сергієм Капліним. Лідер профспілок поінформував Президента України про діяльність профспілок у сфері захисту законних прав та інтересів працівників.

Учасники зустрічі обговорили існуючі проблеми у сфері зайнятості та оплати праці, шляхи відродження соціального діалогу, окремі питання діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради, розширення можливостей використання матеріально-технічної бази профспілок для санаторно-курортного лікування не лише застрахованих осіб, а й учасників АТО, тимчасово переміщених осіб, соціально незахищених верств населення та інших категорій громадян, які потребують оздоровлення.

Глава держави визначив відповідальну особу від Адміністрації Президента України для постійних контактів і взаємодії з профспілками.

Петро Порошенко висловив бажання провести зустріч у більш широкому форматі з профспілковими лідерами та активом. Дані відповідні доручення щодо підготовки такої зустрічі.

 

Прес-центр ФПУ