p2S

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

президії Федерації профспілок Рівненської області

 

До Адміністрації Президента

Кабінету Міністрів України

Верховної ради України

 

Ми, члени президії Федерації профспілок Рівненської області, керівники обласних галузевих профоб’єднань, звертаємося до Вас, із заявою про те, що в час гострих політичних викликів, які знову постали перед нашою країною, ми повністю підтримуємо курс, обраний народом України, на Євроінтеграцію, на модернізацію економіки України. Сьогодні Україна, як ніколи, близька до Європейської родини. Підписання угоди це – майбутнє наших дітей, наших онуків, це процвітаюча Україна, яка і є державою в центрі Європи.

 

Оцінюючи факт насильницького розгону мирного Майдану, в ніч на 30 листопада, ми висловлюємо своє обурення діями правоохоронців, які мали б захищати людей, а не навпаки.

 

Вимагаємо об’єктивного і неупередженого розслідування цього факту, з подальшим притягненням до суворої відповідальності провокаторів та дійсних винуватців кривавого побоїща.

 

Розуміючи всю повноту загрози порушення Конституції, економічні наслідки дестабілізації в Україні говоримо «НІ» насильницьким протиправним методам тиску, з обох боків, які можуть призвести до громадянського протистояння.

 

Закликаємо Вас невідкладно розпочати в інтересах суспільства переговорний процес з організаторами протестних акцій. Адже тільки за столом переговорів можна дійти консенсусу, зняти напругу та поновити лад і спокій в країні.

        

Вимагаємо забезпечити ефективну та справедливу політику заради стабільності в державі.

 

 

Президія Федерації профспілок Рівненської області

02.12.2013 р.