Народився 07 серпня 1982 року

Місце народження: м. Донецьк, Україна

Освіта: вища - закінчив із відзнакою Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (2005 р.) спеціальність за освітою: магістр політолог-міжнародник, перекладач з англійської мови; із відзнакою закінчив Український державний університет економіки і фінансів (2008 р.) спеціальність за освітою: магістр міжнародного права. Проходив стажування у Інституті світової торгівлі (м.Берн, Швейцарія) (2005р.)

Кандидат економічних наук за спеціальністю «Економіка управління підприємствами» (2008р.)

Нагороджений почесними грамотами, відзнаками Міністерства закордонних справ, Міністерства промислової політики, Агентства держмайна України, Київського міського Голови тощо.

Трудова діяльність:

З травня 2013 - Секретар (керівник секретаріату) Національної тристоронньої соціально-економічної ради, 4 ранг державного службовця;

червень 2012 - травень 2013 - директор з аналітичних програм ТОВ «Інститут стратегічних досліджень», радник на громадських засадах Міністра промислової політики України, член колегії;

липень 2011 - травень 2012 - Заступник Голови Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном;

березень - липень 2011 - Директор ТОВ «Інститут стратегічних досліджень»;

травень 2010 - березень 2011 - Директор з аналітичних програм ТОВ «Інститут стратегічних досліджень», радник Міністра промислової політики України на громадських засадах;

березень 2010 - травень 2010 - Директор департаменту науково-технічного забезпечення та енергоефективності промисловості Міністерства промислової політики України;

лютий 2008 - березень 2010 - заступник Директора Департаменту зовнішньоекономічних зв'язків - начальник відділу торговельного захисту Міністерства промислової політики України;

листопад 2006 - лютий 2008 - начальник відділу співробітництва з міжнародними організаціями та СОТ Департаменту зовнішньоекономічних зв'язків Міністерства промислової політики України;

квітень 2005 - листопад 2006 - головний спеціаліст відділу тарифного та нетарифного регулювання Департаменту зовнішньоекономічних зв'язків Міністерства промислової політики України;

березень 2005 - квітень 2005 - експерт ДП «Укрпромзовнішекспертиза»;

червень-серпень 1999 - референт ТОВ «Інофонд».