2028
В Ужгородській міській раді з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва - привітали кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва Закарпаття.
 
В числі нагороджених - художній керівник Зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок, Заслужений працівник культури України Людмила Петрецька.
Вже багато років цей самобутній колектив з успіхом представляє хореографічне мистецтво міста Ужгорода і Закарпаття на міжнародних фестивалях і конкурсах, приймає участь у різних святах в обласному центрі.
Нагороду Людмилі Петрецькій в Ужгородській міській раді вручили міський голова Богдан Андріїв і начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук.
 
На фото:
- художній керівник Зразкового художнього колективу України ансамблю танцю "Веселка" Закарпатської обласної ради профспілок Людмила Петрецька отримує нагороду від міського голови Богдана Андріїва і начальниці Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алли Чернобук.
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради
https://www.facebook.com/zakprofrada/posts/pfbid02hKzX62UexAgDSQah9NjR8vQGvDVo6nYkpzCrRDny87XGgQuWNM6MWPzJba9JxEqxl