зображення viber 2024 04 16 11 47 04 011

        16.04.2024 в Будинку київських профспілок відбулося чергове засідання Президії, яке провела виконувач обов’язків Голови Київської міськпрофради Інна Лінчевська.

         На порядку денному було розглянуто низку важливих питань, по результатам обговорення яких прийнято відповідні Постанови Президії.

        Серед важливих питань засідання розглядалося про затвердження персонального складу робочої комісії з напрацювання змін і доповнень до Статуту Київської міськпрофради; Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей в 2024 році; Про надання цільової матеріальної допомоги.  

        Запрошені на засідання – директор ДЮСШ з академічного веслування «Славутич» Анатолій МАЙСТРЕНКО та Президент Федерації академічного веслування України Володимир ВЛАСЕНКО поінформували членів Президії про роботу спортивної школи, планів щодо її розвитку та покращення матеріально-технічного стану.

       Також членів Президії було запрошено взяти участь у найближчих заходах – семінарі з питань охорони праці, який 18 квітня проводить Київська міськпрофрада за участі соціальних партнерів, та семінарі з пенсійних питань, що у форматі онлайн  організовує Федерація профспілок України.

Джерело: https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1763-prezidiya-kijivskoji-miskprofradi-23

 Київська міськпрофрада