Плеханов

Новий рік - це очікування чогось надзвичайного, доброго, чудового та радісного. Навіть дорослі не залишаються байдужими до цього радісного свята, а про дітей годі й казати. Діти чекають подарунків, пишуть листи Діду Морозу та з нетерпінням очікують їх виконання. І в цьому їм допомагають адміністрація управління та обком профспілки пенітенціарної служби, де це стало вже доброю традицією.

От і в цьому році у яскраво оформленому приміщенні Харківського цирку більше двох тисяч пенітенціаріїв з дітьми, ветеранів та студентів радо зустрічала казкова ялинка. До дітлахів на свято завітали Дід Мороз, Снігуронька, які привітали їх солодкими профспілковими подарунками, грали з дітьми у ігри, водили хороводи, співали, танцювали. Батьки, які були присутні на святі, теж стали учасниками святкового дійства. Всі отримали заряд позитиву і радісних емоцій.

Перед початком вистави перед присутніми виступили начальник управління ДПтС України в Харківські області Олександр Крикушенко та голова обласного комітету профспілки Олег Плеханов, які привітали всіх присутніх з Новорічними святами, подякували співробітникам за плідну працю у 2014 році та за особистий внесок у розвиток Служби. А також побажали всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щастя миру та добробуту у новому 2015 році.

У цирковій програмі, що відвідали пенітенціарії із дітьми, були - Ялинка, Дід Мороз і Снігуронька, багато дресированих тварин, акробати, гімнасти, еквілібристи, веселий клоун Березень і море позитивного новорічного настрою.

Після проведення новорічної вистави дітлахи ласували солодощами та фотографувалися з героями свята.

Так нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе мир і добробут вашим сім’ям!

Харківська обласна організація

Всеукраїнської профспілки персоналу

органів та установ пенітенціарної служби

Плеханов-1