000132 7

 

ПВНЗ «Харківський соціально-економічний інститут» пропонує профспілковим організаціям проводити навчання профспілкового активу з активним використанням потенціалу і можливостей факультету підвищення кваліфікації профспілкових кадрів ХСЕІ і надає пропозиції для профспілкового навчання (докладніше пропозиції ФПК ХСЕІ файл у вкладенні)

Навчання здійснюється силами потужної лекторської групи ФПК зі складу провідних викладачів як ХСЕІ так і інших харківських ВНЗ, спеціалістів Об’єднання профспілок Харківської області, представників профспілкових структур, органів державної та виконавчої влади, громадських організацій.

Можливе корегування тематичних пропозицій і переліку питань з урахуванням побажань профспілкових організацій.

Лекції-тренінги проводяться з використанням мультимедійної підтримки, пропонується роздатковий інформаційний матеріал з питань профспілкового навчання для подальшого використання у практичній роботі.

Проведення профспілкового навчання можливе як на базі ХСЕІ, так і на базі профспілкових організацій.

 

Отримати додаткову інформацію про профспілкове навчання можна за тел.: (057)730-06-77, (057)730-06-16 (ФПК ХСЕІ), м.т. 068-610-93-29декан факультету підвищення кваліфікації профкадрів Шпурік Олена Вікторівна

 

Для отримання більш детальної інформації про допомогу профспілковим організаціям у проведенні навчання профактиву також можна звернутися письмово за адресою 61003, м. Харків, пл. Конституції, 1, Палац Праці, 4 під'їзд, Приватний вищий навчальний заклад Харківський соціально-економічний інститут або факсом (057)759-11-44 або електронною поштою E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

(Докладніше зразок листа від організації на ХСЕІ файл у вкладенні)

 

Олена Шпурік,

декан ФПК «ХСЕІ»