1383830794 1383740325 111

 

В окремих ЗМІ поширено недостовірну інформацію щодо причин, через які Спільним представницьким органом (СПО) об’єднань профспілок на певний час втрачається можливість отримувати та опрацьовувати проекти актів законодавства, що надходять від центральних органів виконавчої влади.

Для об’єктивного висвітлення позиції СПО об’єднань профспілок надаємо копію листа (файл додається), яким голова СПО об’єднань профспілок, голова ФПУ Ю.М.Кулик 12 грудня ц.р. поінформував прем’єр-міністра України М.Я.Азарова про наслідки, пов’язані з вимогою відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві № 2268/10 від 04.12.2013 про заборону будь-яким особам, крім працівників Підприємства «Господарське управління Федерації профспілок України» та ТОВ «СТІВЕРС», знаходитися у приміщенні за адресою: м. Київ, майдан Незалежності, 2, в якому знаходяться ФПУ, всеукраїнські галузеві профспілки, а також Секретаріат СПО об'єднань профспілок.

Також інформуємо, що Федерація профспілок України на виконання рішення президії ФПУ 13 грудня ц.р. оприлюднила відповідну заяву, в якій чітко визначено позицію щодо перешкоджання профспілковій діяльності (файл додається).

 

ІАЦ