200

3 березня 2014 року відбулось засідання Організаційного комітету Федерації профспілок України з відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Вів засідання голова Оргкомітету ФПУ Євген Драп'ятий - заступник Голови ФПУ.

Оргкомітет відзначив, що у членських організаціях ФПУ проведені тематичні уроки, літературно-мистецькі свята, Шевченківські читання, виставки творів, плакатів, фотографій, матеріалів періодичної преси присвячених великому поету. Так на підприємствах відбулись культурно-мистецькі акції «Наша пісня, наше слово…слава України», Шевченківські свята та фестивалі, тощо.

Член Оргкомітету, голова Профспілки працівників культури України Людмила Перелигіна відмітила, що святкові заходи до ювілею проводяться у тісній співпраці з Міністерством культури України. Вона підкреслила велику вагомість у об’єднанні нації ювілей Кобзаря.

Члени Оргкомітету закликали всіх киян та гостей столиці прийняти участь у покладанні квітів до пам’ятника Тараса Шевченка 9 березня ц.р. та прийняти участь у урочистій ході та святкових заходах, які відбудуться на Майдані Незалежності.

Одночасно члени Оргкомітету закликають членські організації, профспілкові комітети підприємств, організацій, установ, навчальних закладів анонсувати свої заходи на сайті ФПУ, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та особисто голові Оргкомітету, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Постанова Президії ФПУ № П-20-11 від 03.10.2013 р. додається.

 

Департамент розвитку профспілкового руху

апарату ФПУ