logo

Об'єднання профспілок Львівщини у своєму зверненні до російських профспілок заявляє, що останній час Україна переживає вкрай складну політичну ситуацію. Більше трьох місяців в центрі Києва мужньо стояли за демократію, краще життя, за свій вибір Європейського цивілізаційного розвитку десятки тисяч мирних протестувальників, у своїй більшості студентська молодь. Аналогічні виступи відбувалися по всій Україні. На жаль авторитарна влада не хотіла почути свій народ і вдалася до жорстоких методів розгону громадян. В результаті «беркутівцями» було вбито більше сотні людей, тисячі поранено та сотні пропали «без вісті».

Заледве встигнувши поховати своїх героїв, Україна зазнала вторгнення російських військ на свою територію. З вуст кремлівських політиків ллється цинічна брехня про Україну і ті події, що в ній відбуваються, зокрема щодо загрози росіянам-громадянам України.

В порушення усіх міжнародних договорів і меморандумів підписаних Російською Федерацією її війська фактично окупували територію АР Крим, заблокували українські військові частини, інші стратегічно важливі об`єкти в Криму. Ситуація у стосунках України з Російською Федерацією на сьогодні є вкрай критичною. У зв`язку з цим дуже важливо недопустити кровопролиття.

Закликаємо Вас, своїх колег, звернутись до керівництва своєї держави щодо негайного припинення агресії проти України та недопущення її розчленування і не довести протистояння до кровопролиття.

За дорученням Виконкому

Голова Об'єднання