Україна-Єдина

 

Профспілка працівників АПК України, у важкі для держави Дні жалоби, висловлює глибокі співчуття родинам та близьким загиблим та потерпілим і сумує разом з ними.

Ми засуджуємо злочинні дії владних структур до народу та висловлюємо свою підтримку всім учасникам Майдану і киянам.

Велику тривогу сьогодні викликає і загроза цілосності України, що виникла внаслідок вторгнення російських військових на територію Автономної республіки Крим.

Усвідомлюючи відповідальність та розуміючи складність нинішньої ситуації в галузях АПК, Профспілка ініціювала продовження соціального діалогу з Міністерством аграрної політики та продоволства України, провела низку переговорів щодо забезпечення стабільної роботи підприємств, недопущення затримки виплати заробітної плати.

Профспілка, як найчисельніша громадська організація завжди була і буде відстоювати соціально-економічні та трудові права своїх спілчан.

Звертаємося до зарубіжних профспілкових організацій із закликом підтримати прагнення народу України жити у демократичній та вільній країні. Сьогодні як ніколи необхідне єднання усіх країн задля допомоги українській нації пройти через цей неймовірно важкий період, коли країна опинилася на загрозливій межі між миром і братовбивчою війною. Не можна допустити, щоб пролилася кров мирних людей, а Україна як держава була піддана ризику втрати своєї територіальної цілісності та суверенітету.

Наша профспілкова організація і надалі всілякими засобами буде сприяти мирному урегулюванню ситуації, що склалася в країні!

Президія ЦК Профспілки працівників АПК України