ЖИТ

 

«Голос народу» - під такою назвою 19 березня у м. Житомирі пройшла громадянська акція народної солідарності, яку ініціював студентський актив університетів та коледжів області. Президія ФПО підтримала  звернення студентів  і звернулась до всіх членських організацій з пропозицією  долучитись до участі у заході.

 

    На думку профспілок, це не  просто захід, це голос миру, голос великої любові та відповідальності  нашої молоді, майбутнього нашої держави за суверенітет, незалежність і цілісність України. Наші діти, онуки, правнуки глибоко усвідомлюють і ми цим надзвичайно гордимося, на якій прекрасній землі вони народились, живуть і навчаються, з якими трудолюбивими, мудрими і мирними людьми вони ідуть пліч-по –пліч.

 

Рівно о 12 годині по всьому місту у церквах і храмах задзвонили дзвони, покликавши учнів шкіл, студентів навчальних закладів, працівників підприємств установ, організацій, всіх жителів міста області на акцію, як символ миролюбства, стійкості і єдності. Біля кожного навчального закладу, підприємства, установи, у дворах будинків, на вулицях замайоріли національні прапори, лозунги, транспаранти «Ми за мир», «Україна єдина», «Слава Україні!». Куди б хто не йшов, не їхав, жителі  Житомирщини зупинялися на хвилину, приєднавши свій голос за мир та єдність нашої рідної України. Учасників акції підтримували повсюдно автосигналами водії тролейбусів і маршрутних таксі, автомобілів. В єдино злилися по  всій Житомирщині два гасла «Україна єдина» ,  «Ми за мир».

 

На завершення всі виконали Гімн України.

 

 Неля Паламарчук

Голова Федерації профспілок Житомирської області   

 

ЖИТ1              

 ЖИТ2

 

ЖИТ3