1381225574 -tbtvta-tb-tp-tbtv-tp-ta-tzhtp-8te8

Солідарність та підтримку українському народу і профспілкам в цей нелегкий для країни час висловлюють не тільки міжнародні організації, але й організації трудящих у самій Росії.

Зокрема, на адресу Федерації профспілок України надійшов лист від Російської профспілки працівників середнього і малого бізнесу. Керівники Чувашської республіканської та Чебоксарської міської організації цієї профспілки висловлюються за збереження суверенітету та територіальної цілісності України і заявляють, що ніхто із них не може байдуже спостерігати за подіями в Україні.

Саме тому вони в якості вияву профспілкової солідарності започаткували Програму підтримки та допомоги громадянам України, які працюють у цьому регіоні Російської Федерації та опинилися у скрутному становищі через конфлікт з роботодавцем чи податковими, міграційними та іншими державними структурами. Готові розповсюдити цю підтримку на весь регіон Поволжжя і пропонують профспілками України укласти Договір про співпрацю.

Департамент розвитку

профспілкового руху апарату ФПУ