АН

 

 

 

В.о. Голови ФПУ С.М.Кондрюк провів зустріч із трудовим колективом Трипільської ТЕС в м. Українка Київської області. У зустрічі також взяли участь голова ЦК профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України В.М.Андреєв, голова Київської обласної ради профспілок В.Ф.Кононенко.

 

Цій захід відбувся у рамках циклу зустрічей керівників ФПУ та її членських організацій з профспілковими комітетами і профспілковим активом найбільших підприємств Києва та Київської області, що проводяться з метою мобілізації профспілкового активу напередодні значних економічних та соціальних подій осені 2014 року, ускладнення економічного стану в країні.  

 

Під час зустрічі було обговорено низку актуальних питань щодо активізації ролі профспілок у соціально-економічному захисту працівників. Відбулась гаряча та гостра дискусія з приводу політико-економічної ситуації в країні, забезпечення прав та інтересів людини праці.

 

Голова ЦК профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, директор Благодійного фонду «Відродження будинку профспілок» В.М.Андреєв використав нагоду такої зустрічі з метою доведення до профспілкового активу великого промислового підприємства інформації про Благодійний фонд та його діяльність. Члени профкому підприємства підтвердили готовність взяти участь у зібранні коштів для відновлення будинку профспілок.

 

 

 

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України

 

ІАЦ 

 

АНДР1