01 333333333333333333

Об’єднання профспілок Харківської області підтримало рішення Президії ФПУ про проведення заходів до Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 травня під гаслом: «Профспілки – за єдину Україну, мир і злагоду в суспільстві, поліпшення добробуту людей».

У зв’язку з цим 23 квітня 2014 року Радою ОПХО було прийнято Звернення до членів профспілок Харківщини з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 травня.

Членські організації ОПХО, їх організаційні ланки утримуються от проведення мітингів, демонстрацій, а проводять урочисті збори, маївки, вшанування ветеранів тощо.

Наприклад, Харківська обласна організація профспілки працівників зв’язку дирекції УДППЗ «Укрпошта» проводять урочисті збори спільно з адміністрацією з запрошенням ветеранів праці, на працюючих підприємствах профспілки машинобудівників та приладобудівників України будуть проведені збори присвячені Дню міжнародної солідарності трудящих, а на низці підприємств де повністю призупинено виробництво пройде тільки вшанування ветеранів праці та Великої Вітчизняної війни.

За участі керівництва ОПХО Рада ветеранів ОПХО проводить урочистості з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих та Дня перемоги.

1 травня урочистості розпочнуться о 12.00.

Об’єднання профспілок

Харківськоїобласті