forum

 

Пропозиції щодо проведення святкових заходів з нагоди 1 травня 2014 року були розглянуті на засіданні Президії Ради Федерації профспілок Луганської області 14 квітня 2014 року.

Члени Президії прийняли рішення, враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в Україні та регіоні, організувати профспілками обговорення ситуації у трудових колективах та самостійно прийняти рішення щодо участі у мітингах. Участь у заходах, організованих політичними партіями, офіційно не приймати.

Зі свого боку, Федерація підготувала низку заходів з нагоди 1 травня – Дня міжнародної солідарності трудящих, проведення яких заплановано напередодні травневих свят.

Так, 23 квітня 2014 року відбулося VIII Засідання Ради Федерації, на якому було розглянуто питання «Про першочергові завдання профспілок Луганської області у суспільно-політичній та соціально-економічній ситуаціях в Україні та області».

В роботі розширеного засідання Ради ФПЛО взяли участь та виступили

під час обговорення питання голова Луганської облдержадміністрації Болотських М.В., перший заступник голови Луганської обласної ради Харін Є.М.

Обласними організаціями профспілок також заплановані та проводяться святкові заходи, присвячені Міжнародному дню солідарності трудящих, а саме: святкові зустрічі трудових поколінь, творчі конкурси, концертні програми, суботники тощо).

Всі заходи будуть висвітлюватися у регіональних засобах масової інформації та офіційному веб-порталі ФПЛО.

 

Федерація профспілок Луганської області