07.10.2011 003

 

Згідно постанови президії Полтавської облпрофради “Про відзначення профспілками області Дня міжнародної солідарності трудящих – 1 Травня” від 17.04.2014 р. в області здійснена низка масових заходів.

 

Профспілкові організації  різних рівнів провели з членами профспілок та їх сім'ями маївки, урочисті збори, концерти художньої самодіяльності, спортивні заходи в день Першотравня - Свята весни і праці. В облпрофраді та переважній більшості обласних організацій профспілок проведені прийоми профактиву та ветеранів профспілкового руху.

 

1 травня в мм. Полтаві, Кременчуці профспілки провели мітинги, присвячені відзначенню Міжнародного дня солідарності трудящих під гаслом за збереження миру в Україні, за злагоду в суспільстві, збереження робочих місць та виплат заробітної плати. В них взяли участь близько 1550 спілчан. В мм. Комсомольську, Лубнах, Миргороді, Гадячі, Карлівці, Глобино спілчани взяли участь у загальних демонстраціях жителів міст, присвячених 1 Травня – Міжнародному дню солідарності трудящих.

       

 

Відділ оргроботи та загальних питань

Полтавської облпрофради

 

07.10.2011 024