P1080064

 

Відбулося засідання штабу Закарпатської обласної ради профспілок з надання благодійної фінансової допомоги батальйону територіальної оборони Закарпатської області, розташованому в с. Оріховиця Ужгородського району для вирішення проблемних питань його матеріально-технічного забезпечення.

Як відзначалося, на засіданні президії облпрофради (голова Іван Король) вирішено акумулювати кошти на потреби закарпатського батальйону на окремому рахунку. Протягом двох тижнів на цей рахунок вже надійшло понад 240 тис. грн. від обласних, міськрайонних, первинних профспілкових організацій різних галузей, профспілкових санаторіїв. Найбільше коштів перерахували профспілкові організації працівників освіти і науки (голова облорганізації Тетяна Повханич), культури (голова Наталія Товтин), торгівлі, громадського харчування та послуг (голова Галина Сваричевська), санаторії Представництва ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» в Закарпатській області (в.о. директора Ганна Легеза).

На засіданні виступили начальник штабу – заступник голови облпрофради Василь Захарець, члени штабу Наталія Товтин, Володимир Бокотей, керівник обласного координаційного центру – радник голови Закарпатської облдержадміністрації з питань оборонної та мобілізаційної діяльності Григорій Дорошенко та інші. Йшлося, зокрема, про забезпечення дієвого контролю за цільовим використанням отриманих коштів, прозорість і оперативність у проведенні цієї роботи, співпрацю профспілкового штабу з обласним координаційним центром при фінансуванні конкретних потреб нашого батальйону тощо.

 

На фото: (зліва направо) питання допомоги закарпатському батальйону обговорюють голова облпрофради Іван Король, керівник обласного координаційного центру Григорій Дорошенко. начальник штабу – заступник голови облпрофради Василь Захарець, голова профкому ПАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Бокотей.

 

Фото автора

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради