F44ldcVDa 4

З перших днів антитерористичної операції на Сході країни Миколаївська обласна рада профспілок закликала всі членські організації області долучитись до підтримки наших військових та членів їх сімей. Обласні профспілкові організації без вагань включилися в рух по наданню благодійної допомоги.

Облпрофрада та обласна організація профспілки працівників будівництва та будівельних матеріалів надали благодійну допомогу Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова для лікування поранених в зоні АТО миколаївських десантників 79 десантної бригади.

Профспілкові організації інших галузей також надають всіляку матеріальну, гуманітарну допомогу Збройним силам України, допомагають в розміщенні та харчуванні постраждалих і біженців з Донецької та Луганської областей, АР Крим. Так, в ДП «Очаківське об’єднання санаторно-курортних закладів» розміщені 78 військовослужбовців, які прибули з АР Крим. Обком профспілки працівників охорони здоров’я на підготовку цього закладу до прийому військовослужбовців виділив кошти у сумі 60 000 гривень.

Базу відпочинку «Зв’язківець» в с.Коблево (обласна профспілкова організація Миколаївської філії ВАТ «Укртелеком») прийняла 6 сімей – працівників ВАТ «Укртелеком» з Луганської області, які відпочивають за рахунок коштів профспілкової організації. Обласна профспілкова організація Миколаївської філії ВАТ «Укртелеком»   також надала матеріальну допомогу в сумі 2 000 гривень сім’ї свого загиблого колеги - працівника Дніпропетровської філії ВАТ «Укртелеком» Олександра Вохромєева.

Долучились до благодійної акції профспілкові організації підприємств ПАТ «Миколаївобленерго» та ММЕМ (обласна організація профспілки працівників енергетики) перерахувавши кошти військовим, які несуть службу в зоні АТО, в розмірі одноденного заробітку працівників, а також обласні профспілкові організації працівників: державних установ, культури, соціальної сфери, освіти, агропромислового комплексу, торгівлі.

Акція благодійності продовжується.

Миколаївська обласна рада профспілок