IMG 1215

  У Головному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» в Києві за згодою його керівництва відкрито медовий блокпост.

Для лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців патріотично налаштовані пасічники передали мед і продукти бджільництва. Зокрема, в акції взяли участь представники громади села Лемешівка, що в Яготинському районі Київської області, Української асоціації виробників і переробників сої та ін. Медіа-підтримку благій справі надають як 1-й Національний телеканал, радіостанція «Колос» (УР-1), так і Офіційний веб-портал ФПУ, а також газета «Профспілкові вісті».

Для проведення системної та методичної роботи в цьому напрямі оголошено всеукраїнський збір меду і продуктів бджільництва, тому Могутній Еліксир Довголіття (МЕД) для потреб поранених, що перебувають в головному військовому шпиталі, буде постачатись регулярно.

Для військовослужбовців, які вже одужують, або ще перебувають на госпітальних ліжках, готується культурна програма.

Центральною подією, що відбудеться в день її презентації має стати акція «Свіча горить», присвячена 25-й річниці перепоховання праху відомого поета Василя Стуса 19 листопада ц.р.

Закликаємо усіх небайдужих приєднатися до нашої ініціативи!

 Інформаційно-аналітичний центр ФПУ