ФОТО-4

В ході бойових дій на Сході України нові вимоги постали перед військовою медициною. Значну допомогу у вдосконаленні її матеріально-технічного стану, лікуванні поранених учасників АТО надають профспілки Дніпропетровщини, яка останнім часом стала справжньою «прифронтовою зоною». Щоденно , зокрема, сюди прибувають на лікування поранені воїни.

Ми вже неодноразово розповідали про те, що членські організації облпрофоб’єднання, профспілкові комітети підприємств і організацій області встановили шефство над Дніпропетровським військовим госпіталем, на персонал якого випало зараз особливо велике навантаження.   Представники профорганізацій підтримують контакти з керівництвом закладу, майже щодня відвідують його, і, звичайно, не з пустими руками.

ФОТО-14

Так, нещодавно облпрофорганізація Пенсійного фонду придбала для госпіталю дефібрилятор та електрокардіограф. Обком профспілки працівників культури придбав для нього комплекти постільної білизни та меблі, а обком профспілки працівників АПК придбав медикаменти, організував здачу крові для поранених і забезпечення їх продуктами та засобами гігієни. За сприяння обкому профспілки автомобілістів та дорожників підприємства галузі обладнують під’їзні шляхи до приймального відділення госпіталю.

ФОТО-2

За кошти фонду допомоги, створеного за рішенням президії облпрофоб’єднання, придбано необхідне обладнання для хірургічного відділення обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, куди доставляють особливо важко поранених бійців.

З цього ж, нещодавно було організовано закупівлю та доставку для госпіталю військової частини в с. Черкаському , бійці якої беруть безпосередню участь у антитерористичній операції, медичного обладнання, холодильників, меблів. Керівництво частини та працівники її медслужби подякували голові облпрофцентру В.Дубілю та його колегам, які особисто привезли у Черкаське цей вантаж, за увагу і піклування про забезпечення військовиків.

ФОТО-22

Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання