6 gallery

 

Командування Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України звернулось до ФПУ за допомогою у придбанні холодильного обладнання для забезпечення належного харчування поранених бійців із зони АТО та інших потерпілих військовослужбовців.

З початку проведення антитерористичної операції на Сході України на лікування до шпиталю постійно направляються сотні важкопоранених військовослужбовців із зони бойових дій. Для їх одужання, зокрема, потрібно забезпечити довготривале збереження ліків і продуктів харчування. Вартість відповідного обладнання становить 123 тис. грн.

Федерація профспілок України звертається до членських організацій ФПУ з проханням взяти солідарну участь у наданні фінансової допомоги провідному медичному закладу Збройних Сил України, яким на сьогодні є Головний військово-клінічний госпіталь.

Спільними зусиллями допоможемо врятувати життя наших захисників!

За більш детальною інформацією просимо звертатися до керівника фінансово-економічного департаменту ФПУ Світлани Василівни Моторенко за тел. (044) 289-11-80.

 

Довідково:

У листі до ФПУ начальника Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України полковника медичної служби А.П.Казмірчука повідомляється про те, що у ГВКГ щорічно перебуває на лікуванні понад 32 тис. стаціонарних хворих, проводяться понад 14 тисяч хірургічних операцій.

Серед пацієнтів центру є військовослужбовці Збройних Сил України та інших військових формувань, ветерани армії і члени їх родин.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ